- Grymma partykvällar
- Uppskattad lunchbuffé
- Catering av hög kvalité

Paradise Hotel Förspelet 5/2

Publicerad: 2/2, 2016

Över en halv miljon svenskar har under hösten skrattat åt, skvallrat om och älskat Paradise Hotel. Engagemanget för programmet är fortfarande skyhögt och nu är det klart för en ny säsong. Sökandet efter nästa års stjärnor är i full gång och nästa stopp är nu Slick City.

Robin Mos Andersson och Josefine Caarle vann Paradise Hotel 2015. Men deras resa började redan i Paradise Hotel: Förspelet på TV3 Play där de erövrade sina VIP-biljetter till paradiset. Nu är det dags igen. Paradise Hotel – Förspelet är tillbaka med en andra säsong på TV3 Play. I programmet får tittarna en inblick i vad som krävs för att bli en av de lyckliga som får åka iväg till Mexiko. Saga Scott får denna gång sällskap av Aina Lesse för att hitta de allra bästa VIP-deltagarna till Paradise Hotel 2016.

Nytt för i år är att alla som drömmer om en plats i paradiset är välkomna till vår klubbkväll där chansen finns att bli castad av Aina och Saga. Det är bara att dyka upp.

I varje stad finns även en tidigare PH-deltagare som sidekick. Här hos oss i Gävle är det såklart Jennifer Alabi.

GÄVLE
SLICKCITY
FREDAG 5/2
19:00 - 00:00

18 ÅR
 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK